• WORLDWIDE SHIPPING
  • EXPRESS DELIVERY

CT Plage

CT Plage
block
block
Min: €0 Max: €5

Geen producten gevonden...

Ben je op zoek naar CT Plage? Ontdek dan CT Plage bij Just Julia!

Van t-shirts, jeans en jackets, tot boots en hippe accessoires. De collectie van CT Plage brengt een veelzijdigheid aan kleding en accessoires, voor alle gelegenheden. Combineer Scandinavische eenvoudigheid met coole LA flair.

CT Plage is een merk met hoofdkantoor in Los Angeles. CT Plage is ook een blogger en voormalig model en zangeres. Zij is geboren in Denemarken en opgegroeid in Zweden. In haar leven heeft ze onder andere in London, Stockholm, Los Angeles en Hamburg gewoond. Ze is begonnen als model op haar 15 jaar en heeft deze ervaring gebruikt om haar eigen merk uit te bouwen.

In 2012 is ze begonnen met de uitbouw van het merk CT Plage, wat meteen een succes was. CT Plage: ‘ik wil kledij creëren dat gemakkelijk is om te dragen. De stukken moeten zowel overdag en tijdens het uitgaan passen’. Voor haar is de kwaliteit, samen met de fit de twee belangrijkste kenmerken voor een goed kledingstuk. Dit is dan natuurlijk ook waar ze op focust tijdens het design.

 

CT Plage bij Just Julia

De coole kleding van CT Plage kan je snel en eenvoudig bestellen via de webshop van Just Julia. Het assortiment van CT Plage is exclusief en heeft een snel wisselend aanbod. Het is de missie van Just Julia om iedere week nieuwe en bijzondere kledingstukken van CT Plage aan te bieden.

Met CT Plage wil Just Julia vernieuwen, verrassen en inspireren. De kleding van CT Plage is uniek, en dat ben jij ook. Jouw outfit van CT Plage zal je niet zomaar in het straatbeeld terugvinden.

Koop CT Plage via de webshop van Just Julia. Wij versturen alles van CT Plage via express delivery. Aankopen van boven €1.000 worden steeds gratis verstuurd, wereldwijd.

Bij Just Julia kan je een uitgebreide collectie dameskleding, schoenen en accessoires shoppen van exclusieve merken, zoals CT Plage. De exclusieve designs en prints zijn een must voor je wardrobe.

We houden allemaal van online shoppen, en zeker om een artikel van CT Plage te kopen! Een stuk van CT Plage kopen bij Just Julia heeft enkel maar voordelen. Geen problemen met verloren tickets of retouren, geen problemen met wachtrijen of parking, … Just Julia is dé webshop om iets van CT Plage te kopen. Bij ons vind je de nieuwste en meest exclusieve stukken van CT Plage en blijft je wardrobe up-to-date!

Als je de volgende keer denkt om ergens te gaan winkelen, denk dan aan de webshop van Just Julia, die nooit gesloten is. Bekijk jouw favoriete merken, waaronder CT Plage, in onze webshop. We proberen altijd aan de noden te voldoen van de hedendaagse shopper en jou de beste ervaring te bieden.

Wil je nog eens old school shoppen? Het online aanbod van onze exclusieve merken als CT Plage kan je ook komen bekijken en passen in onze winkel in Knokke. Wij staan in onze winkel met dameskleding, schoenen en accessoires klaar voor jou met professioneel styling advies om jou een passende en mooie outfit voor te stellen. Wil je CT Plage shoppen buiten de openingsuren? Dan kan je een afspraak plannen via onze klantenservice. Deze service bieden we exclusief voor jou.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »