Margaux Lonnberg

Margaux Lonnberg
block
block
Min: €0 Max: €550

Margaux Lonnberg Marlow Tee - White

Loose tee-shirt with round and large neckline

€80,00

Margaux Lonnberg Gardener coat - Wolf

Sleeveless vest with a loose straight cut easy to layer, made from faux fur vest with a silky incredibly soft texture engineered to have the appearance and warmth of animal fur.

€385,00 €192,50
Margaux Lonnberg Sam sweater - Navy
-50%

Margaux Lonnberg Sam sweater - Navy

Short sweater with round neckline and oversize cut highlighted by very long sleeves 

€160,00 €80,00

Margaux Lonnberg Valentina dress - Navy

Flared short-sleeved dress with large pleat on the middle front and slits on the sides

€310,00 €155,00

Margaux Lonnberg Valentina dress - Brown

Flared short-sleeved dress with large pleat on the middle front and slits on the sides

€310,00 €155,00

Margaux Lonnberg Frida Tee - Orange

Short T-shirt with long flare sleeves, a modern loose cut, crew neckand dropped shoulders 

€80,00 €40,00
Pagina 1 van 2

Ben je op zoek naar Margaux Lonnberg? Ontdek dan Margaux Lonnberg bij Just Julia!

Met Margaux Lonnberg zal je vernieuwen, verrassen en inspireren. Jij bent uniek, en Margaux Lonnberg is dat ook. Jouw nieuwe aankoop van Margaux Lonnberg zal je niet zomaar overal zien, het is one-of-a-kind. Speciaal voor jou.

Stel jezelf volledig open voor Margaux Lonnberg. Ieder stuk is een juweeltje op zich. Shop Margaux Lonnberg snel en eenvoudig bij Just Julia, en verheug je op je nieuwe lievelingsartikelen. Wij kijken er naar uit om onze passie voor Margaux Lonnberg met jou te delen!

Onze kwaliteitsbewaking op Margaux Lonnberg let op de conditie en de echtheid van de artikelen. De artikelen van Margaux Lonnberg worden steeds gecontroleerd en veilig verpakt naar jou verstuurd.

 

Margaux Lonnberg BIJ JUST JULIA

De vernieuwende artikelen van Margaux Lonnberg kan je snel en eenvoudig bestellen via de webshop van Just Julia. Het assortiment van Margaux Lonnberg is exclusief en heeft een snel wisselend aanbod. Het is de missie van Just Julia om iedere week nieuwe en bijzondere artikelen van Margaux Lonnberg aan te bieden.

Meer informatie over bestellingen van Margaux Lonnberg:

  • Wereldwijde verzendingen
  • Express leveringen
  • Gratis levering vanaf €1.000
  • Retourneren is mogelijk

Heeft u nog vragen over Margaux Lonnberg? Neem dan contact op via [email protected]

Veel shopplezier, and have fun!

 

OVER JUST JULIA

Het verhaal van Just Julia en Margaux Lonnberg begon in 2012 met een kleine webshop en een summer pop-up store in Knokke, België. Opgericht door Charlotte de Busser, en wat begon als een idee is uitgegroeid tot een succes dat al onze verwachtingen overtreft. 

Wat Just Julia en Margaux Lonnberg uniek maken, is het exclusieve en snel wisselende aanbod. Het is onze missie om iedere week nieuwe en bijzondere artikelen van Margaux Lonnberg en andere merken aan te bieden, zowel in de winkel als op de webshop.

Vandaag is het Just Julia en Margaux Lonnberg concept bekend onder fans in België en ver daarbuiten, zoals in Duitsland, Engeland, de VS, Japan, Brazilië, …

We hopen onze volgers en klanten te blijven inspireren met onze unieke en exclusieve artikelen van Margaux Lonnberg en andere merken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »