• WORLDWIDE SHIPPING
  • EXPRESS DELIVERY

Over Just Julia

 

Het verhaal van Just Julia start in 2012 met een kleine webshop (www.justjulia.be) en een summer pop-up store in Knokke, België. Opgericht door Charlotte de Busser, en wat begon als een idee is uitgegroeid tot een succes dat al onze verwachtingen overtreft. 

Wat Just Julia uniek maakt als winkel, is het exclusieve en snel wisselende aanbod. Het is onze missie om iedere week nieuwe en bijzondere kledingstukken aan te bieden, zowel in de winkel als op de webshop. Just Julia wil vernieuwen, verrassen, en inspireren. Jij bent uniek, en onze kleding is dat ook. Jouw nieuwe outfit van Just Julia zal niet zomaar overal gedragen worden, het is one-of-a-kind. Speciaal voor jou.

Vandaag is het Just Julia concept bekend onder fans in België en ver daarbuiten, zoals in Duitsland, Engeland, de VS, Japan en Brazilië. 

We hopen onze volgers en klanten te blijven inspireren met unieke, exclusieve merken en prachtige kleding en lifestyle items.

Just extraordinary. Just Julia. 
 
Je bent welkom in onze winkel in:
Knokke - Kustlaan 85, het Zoute

 
Just Julia Knokke
 
Just Julia Knokke
 
Just Julia Knokke
 
 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »